Howto & Style 

Hoe maak ik een video (16:9) vierkant(1:1)? | Video marketing tips | ONE Studios

Het vierkant maken van je geschoten video is een goed idee wanneer je besluit om deze op social media te plaatsen. Social media platformen zoals Facebook, Instagram en Linkedin hebben namelijk de mobiele gebruiker ruimschoots in de meerderheid. Met een vierkante video zorg jij ervoor dat je meer ruimte in beslag neemt op een mobiel scherm. Hierdoor ben je langer in de gelegenheid voor een “scroll-stopper“. Tevens is het een bijzonder kleine moeite om een video vierkant te maken. Ik leg het je uit in deze how-to video.

Contact met mij?
https://onestudios.nl/contact/

Meer video marketing tips? Bekijk mijn blog:
https://onestudios.nl/category/blog/

ONE Studios is een in Haarlem gevestigd videoproductiebedrijf. Mijn naam is Dave Hessels en ik ben videograaf. Tevens de trotse bezitter van ONE Studios. Hier op mijn Youtube kanaal zul je diverse video productie’s voorbij zien komen. Van eigen simpele projecten tot vele video marketing tips. ONE Studios kan jou helpen met al jouw video wensen. Ook bijvoorbeeld je bedrijfsvideo, productvideo, videoreportage en meer.

Related posts